Η Τεχνική Μηχανογραφική εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανών γραφείου από το 1980. Με κύριο συνεργάτη της, την εταιρεία Canon Inc., και ως επίσημος συνεργάτης, Canon Partner, της Canon CEE Gmbh, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους αυτοματισμούς γραφείων, διαθέτοντας συστήματα έγχρωμης και ασπρόμαυρης εκτύπωσης και φωτοαντιγραφής, plotters, scanners, εκτυπωτές,  πολυλειτουργικές συσκευές υψηλών προδιαγραφών καθώς και συστήματα διαχείρισης και καταγραφής αναγκών MPS Managed Print Services.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η Τεχνική Μηχανογραφική, επεκτείνει τη δραστηριότητά της και το 2012 ξεκινάει συνεργασία και με τον οίκο Oce.
Το τμήμα πωλήσεών της βασιζόμενο στα άρτια τεχνολογικά προϊόντα, ενημερωμένο και σωστά καταρτισμένο είναι σε θέση να προτείνει πάντα την ιδανική λύση σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία με αξιοπιστία και συνέπεια.

Το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας παρακολουθεί, ενημερώνεται και εξελίσσεται μέσω σεμιναρίων και συνεχή έρευνα πάνω στην τεχνολογία αιχμής για να παρέχει άμεσα, πλήρη, εξειδικευμένη, τεχνική υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση.